Fizetési módok

Webáruházunkban Magyarországra történő kiszállítás esetén a következő fizetési módok közül választhat:

  • utánvétes fizetés
  • előre utalás
  • bankkártyás fizetés – a PayPal biztonságos rendszerén keresztül

Külföldi kiszállítás esetén utánvétes fizetés nem lehetséges, csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés.

Szállítási díjak

Sopronban előzetes egyeztetést követően, személyesen átvétel lehetséges.  Azonban Sopron területén belül is van lehetőség a termék postai úton történő megküldésére.

Szállítási díjak belföldre

Ajánlott csomagként: 1.990 Ft a kiszállítás díja.
Postán maradó: 990 Ft.
Utánvétes kiszállítás további 1.200 Ft-os költséget von maga után. Utánvétes kiszállítás csak Magyarországról érkező rendelés esetén lehetséges.
30.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes. 30.000 Ft feletti vásárlás esetén utánvétes küldemény esetén a további 1.200 Ft összegű költség sem kerül felszámításra.

Szállítási díjak Európai Uniós országokba

Európai Uniós országokba, ajánlott küldeményként történő szállítás esetén a díj: 2.990 Ft.
30.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes.
Utánvétes kiszállítás Európai Uniós országokba nem lehetséges.

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt.-n keresztül szállítjuk ki. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítőt hagy, majd ezt követően újra megkísérli a csomag kiszállítását. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a Magyar Posta Zrt. a kirendeltségén 5 napig tartja a csomagot. Ennek elteltét követően a csomag visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaérkezett csomagokról telefonon vagy e-mailen keresztül értesítjük a megrendelőt. A megrendelő ismételten kérheti a csomag kiszállíttatását a visszaküldési, illetve az újrapostázási költségek megrendelő általi vállalása mellett.

A számla email-ben érkezik. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szolgáltató fenntartja a jogot más szállítmányozó igénybe vételére, azonban a visszaigazolt kiszállítási díjaktól csak a vásárló előnyére térhet el.